Online-Stamboom Pro


Wilt u uw familie stamboom op internet publiceren? Wilt u niet gehinderd worden door allerlei beperkingen waar u op gratis stamboomsites regelmatig tegenaan loopt? Wilt u niet het risico lopen dat u niet meer bij uw eigen gegevens kunt komen. Wilt u daarom graag alles in eigen hand houden, maar ziet u op tegen de technische kant van de zaak? Laat ons u helpen uw stamboom op internet te plaatsen!

 

Ook nadat uw stamboom online is kunt u bij ons altijd terecht met vragen en voor (technische) ondersteuning. Hier betaalt u uiteraard wel een prijs voor, maar daar krijgt u veel voor terug. U kunt u volledig richten op het uitbouwen van uw stamboom. Wij maken ons druk om de rest.


Hoe werkt het?

U vult het aanvraagformulier in. Zodra wij u aanvraagformulier ontvangen, sturen wij u een factuur voor de eerste betaling. Na ontvangst van uw betaling en de registratie van uw domeinnaam, plaatsen wij uw website binnen 1 a 2 werkdagen online. U ontvangt van ons de inloggegevens en u kunt daarna gelijk aan de slag.

Op het aanvraagformulier kunt u aangeven of u wilt dat wij uw Gedcom bestand en bestaande media objecten direct importeren naar uw stamboom. Wij nemen dan contact met u op voor het aanleveren van het bestand en de media objecten.