Baas over uw gegevens


Wij plaatsen uw website op uw eigen domein. Zo heeft u optimale zeggenschap over uw eigen gegevens en de zekerheid dat u bepaalt wat er met uw gegevens gebeurt.

Veel genealogie websites bieden u de mogelijkheid om uw stamboom op internet te presenteren. U upload uw Gedcom bestand naar zo’n site en u kunt aan de slag. Makkelijker kan toch niet denkt u. En vaak nog gratis ook.

Maar vergis u niet. Vanaf het moment dat u uw Gedcom bestand hebt ge-upload naar een dergelijke website zijn de gegevens niet meer van u. Een van de bekendere genealogie websites heeft dit zelfs schaamteloos in zijn voorwaarden opgenomen.

Ook zijn er recentelijk een aantal stamboomsites gestopt met hun service. Had u uw stamboom op een dergelijke website staan? Zonde van al uw werk! Ook al kunt u uw Gedcom downloaden (wat overigens niet bij al deze sites mogelijk was!), dan nog moet u elders de boel weer opbouwen, wat een hoop extra tijd en ongemak kost. Met uw eigen website heeft u daar geen last meer van. U bent van niemand afhankelijk, ook niet van ons.

Zijn u gegevens u veel waard en wilt u niet dat ze onbedoeld in verkeerde handen vallen plaats uw gegevens dan op een eigen website. U blijft daarmee de baas over uw gegevens!

Veel mensen zien op tegen het maken van een eigen website en het begrijpen van de technische details. Als u met ons in zee gaat hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. U hoeft alleen maar uw stamboom uit te bouwen, wij bekommeren ons om de technische kant van de zaak. Wij zorgen ervoor dat u altijd beschikt over de laatste versie van de webtrees software. Ook helpen wij u graag op weg om zo optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die webtrees biedt.